Tennis


sport.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tennis
Alles Over Kournikova
Alles Over Kournikova
http://www.kournikova.com/

Australian Open
Eurosport doet van 17 tot en met 30 januari exclusief live-verslag van de 99ste editie van het eerste Grand Slam toernooi van 2011, de Australian Open. Iedere nacht, ochtend en voormiddag serveert Eurosport de mondiale tennistop live de Europese huiskamers in.
http://www.australian-open.nl

Australian Open
Australian Open
http://www.australianopen.com/

Fitness Den Haag
Westvliet fitness- & racketclub staat voor sportiviteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Jong, ouder, ervaring of geen ervaring, Westvliet is er voor u. We hebben een groot aanbod van faciliteiten waaronder tennis, squash, fitness, groepslessen en een gezellige brasserie. Voor ieder wat wils en u voelt zich bij ons al snel thuis! Door het grote aanbod van activiteiten kunnen u en uw gezinsleden bij ons terecht voor o.a. afvallen, conditie verbeteren, fit blijven, competitiesporten, kidsactiviteiten of gewoon voor de gezelligheid.
http://www.westvliet.nl

Jan Siemerkink
Jan siemerink,een tennisser met een rijke ervaring en groot enthousiasme organiseert tennis clinics en demonstratie tenniswedstrijden. tevens is jan tennisverslaggever, columnist en gastspreker. bezoek deze site voor een biografie van deze tennis professional en meer informatie betreffende zijn huidige activiteiten.
http://www.jansiemerink.nl/

KNLTB (o.a. Comp.uitslagen)
KNLTB (o.a. Comp.uitslagen)
http://www.knltb.nl/

Roland Garros
Roland Garros
http://www.rolandgarros.com/

Tennis Tickets
Tennis Tickets
http://www.tennistickets.nl/

Tennis Zoetermeer
Tennis zoetermeer? de leyens fitness en racketcenter heeft 4 indoor tennisbanen. losse baanhuur al voor 21 euro!
http://www.racketcenterdeleyens.nl/sporten_zoetermeer/tennis_zoetermeer

Tennis.nl
Tennis.nl - altijd als eerste op de hoogte!!
http://www.tennis.nl/

Tennisvakanties
Tennisvakanties
http://www.tennisvakanties.eu/

Tennisworld
Analyses, beoordelingen en koopadviezen voor rackets en snaren, babolat, dunlop, fischer, head, pro kennex, prince, tecnifibre, voelkl, wilson, yonex, ashaway.
http://www.tennisworld.nl/

US Open tennis
Eurosport zendt het toernooi van de eerste opslag tot en met het laatste matchpoint rechtstreeks uit. Het door Mats Wilander, Annabel Croft en Barbara Schett live vanaf de US Open gepresenteerde Game, Set & Mats biedt, elke avond vanaf ongeveer kwart over zeven, boeiende sportieve achtergronden met interviews, wedstrijdanalyses en reportages. Op Eurosport 2 zijn de wedstrijden die op de andere banen worden gespeeld live te bekijken.
http://www.usopentennis.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid